Partners

 

LogoAVS 2011 volledig

AVS – Adviesbureau Voeding en Sport

Voedings- en dieetadvisering op maat

We staan er niet altijd bij stil, maar gezond eten in combinatie met voldoende bewegen is nodig om gezond te blijven. Het vermindert het risico op overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes mellitus en vergroot de kwaliteit van leven bij bestaande aandoeningen.

Wilt u met een gezonde leefstijl het beste uit uzelf halen? De (sport)diëtisten van AVS helpen u daarbij met praktische en op maat gemaakte adviezen en deskundige begeleiding.

AVS is een PuurGezond praktijk en onze specialisaties zijn voedings- en dieetadvisering bij diabetes mellitus, overgewicht, hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, prikkelbare darm syndroom en het FODMAP dieet, ondergewicht, COPD en top- en wedstrijdsport. Ook voor alle vragen over het eetpatroon van uw baby, kind of puber kunt u bij ons terecht.
Van jong tot oud, individueel of in een groep: u wordt professioneel en deskundig gecoacht.

U kunt heel eenvoudig zelf uw afspraak plannen. Via onze website avs-sportdietisten kiest u voor AVS Leefstijl en vervolgens “Plan je afspraak”. Ook zijn we natuurlijk telefonisch en per mail bereikbaar: 06 - 5755 9161 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 
De fysiotherapeut, specialist in beweging